Zahtjev za aktivaciju WSpay usluge / Privatni iznajmljivači smještaja

WSPayAPP za privatne iznajmljivače omogućuje privatnim iznajmljivačima da rade naplatu rezervacije smještaja putem kreditnih i debitnih kartica u realnom vremenu.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja


PODACI O UGOVARAČU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNA

Kliknite ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.

Napomena

UGOVARAMO KORIŠĆENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi

Usluga WSPayDirect može ugovoriti mali privatni iznajmljivač koji ima ugovorenu uslugu WSPayAPP.

Nije moguće raditi naplatu Maestro kartica.

WSPayDirect, odnosno transakcije bez prisutnosti kartice (Non Card Present) po uslovimaa koje definiše kartičar zajedno s WSpay-om, omogućuju naplatu ugovorenog iznosa bez prisutnosti vlasnika kartice, a na temelju prihvaćenih uslova iznajmljivača i vlasnika kartice. Ovaj način naplate kartica omogućuje naplatu "No Show" rezervacija, kao i ostalih troškova koje gost izričito pristaje platiti na ovaj način.

Posebni uslovi korišćenja WSPayAPP DIRECT

Uslugu mogu Ugovoriti jedino mali privatni iznajmljivači koji su registrovani za obavljanje iznajmljivanja smještaja i to dokazuju slanjem Rješenja.

Cijena korišćenja licence WSPayAPP DIRECT je 38,00 EUR + PDV i plaća se u roku od 7 dana a  PO AKTIVACIJI  prvih produkcijskih parametara od strane kartičara, dok licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada od 0,68 EUR po provedenoj transakciji, obračunava se na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a , za što se izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produženje licence radi se automatski u narednom periodu, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produženja u narednom periodu.

Zatvori