Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge | WSPay

Zahtjev za aktivaciju WSpay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja

PODACI O UGOVARAČU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU

Web shop će koristiti WSPayFormu

WSPayForm - unos podataka na stranicama WSPay-a, najveći broj korisnika koristi ovu opciju, ugrađene su sve opcije prepoznavanja kartica za mogućnost plaćanja na rate, odgode naplate, te druge funkcionalnosti kao i dodatni oblici plaćanja koji nisu kartični.

WSPayForma se može prilagođavati logtipom i bojama vašim stranicama, a sama WSPayForma se prilagođava i rezolucijama ekrana računala ili mobilnih uređaja. Ovo je preporučeni način implementacije za trgovce.

Za korišćenje WSPayForm spajanja, a zadovoljavanje PCI DSS standarda, dovoljno je popunit upitnik SAQ-A.

Zatvori

Web shop će koristiti WSPayAuto komunikaciju

WSPayAUTO - unos podataka o kartici i podataka o platitelju odvija se na stranicama prodajnog mjesta, a komunikacija prema WSPayu se odvija u pozadini. WSPayAuto ima znatno veće zahtjeve glede sigurnosti, složenija implementacija odnosno povezivanje, ali kupac ne odlazi sa vaših stranica.

Osim što je obavezan SSL certifikat 256 bitne enkripcije OBVEZNO je da ste kao trgovac i PCI DSS sukladni što dokazujete popunjavanjem upitnika SAQ-EP, ali morate dobiti i potvrdu od strane ovlaštenog QSA.

Zatvori

VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠĆENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi korišćenja WSpay-a

Cijena korišćenja licence WSPay-a je 318,00 Eur + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada za naplate Maestro transakcijama iznosi 0,38% za promet do 13.000,00 EUR i 0,18% za promet preko 13.000,00 EUR na autorizirani iznos koji se obračunava na kraju mjeseca.

Produženje licence radi se automatski za naredni period, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produženja za naredni period.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi

Trgovac se obvezuje na zahtjev kupca trajno ukloniti sve podatke o tokenizaciji koji su vezani za kupca.

Cijena korišćenja licence WSPayCaP se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje WSPay - NTH Media d.o.o.​ a trgovac istu prihvata i dostavlja potpisanu kao narudžbenicu, a za koju vrijede svi Opšti uslovi za korišćenje WSPay-a, kao i ovi Posebni uslovi za korišćenje WSPayCaP.

Za više informacija, cijene i uslove korišćenja pošaljite upit.

Produženje licence radi se automatski u narednom periodu, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljeg korišćenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produženja na naredni period.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korišćenja licence WSPayPayPer se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje WSPay - NTH Media d.o.o.​​ a trgovac istu prihvata i dostavlja potpisanu kao porudžbenicu, a za koju vrijede svi Opšti uslovi za korišćenje WSPay-a, kao i ovi Posebni uslovi za korišćenje WSPayPayPer.

Produženje licence radi se automatski u  narednom periodu, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljeg korišćenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produženja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korištenja WSPayWPOS-a je 31,00 EUR + PDV i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara, ili ako se već koristi WSPay onda po aktivaciji WSPayWPOS-a i licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produženje licence radi se automatski u  narednom periodu, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljeg korišćenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produženja na naredni period.

Zatvori

CookiePodešavanje kolačića