Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge | WSPay

Zahtjev za aktivaciju WSpay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja

PODACI O UGOVARAČU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU
VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠĆENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Proizvodi

Mobilna aplikacija koja u potpunosti zadovoljava sve uslove PSD2 regulative za online naplatu.

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Komercijalni uslovi

Komercijalni uslovi

Cijena korišćenja DWPOS-a je 50,00 EUR + PDV godišnje (plus naknada po transakciji od 0,08 EUR + PDV) i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih parametara od strane kartičara, te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produženje se vrši automatski za naredni obračunski period, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korišćenje DWPOS usluge može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana dostavljene fakture.

Zatvori

WSPayADVANCE omogućuje autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica: AMEX, MASTERCARD, MAESTRO i VISA karticama u realnom vremenu za eCommerce kanal prodaje.

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Komercijalni uslovi

Komercijalni uslovi

Cijena korišćenja WSPay ADVANCE je 380,00 EUR + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih podešenih parametara od strane kartičara zatim licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Naknada za naplate (CIT/MIT/MOTO) iznosi 0,08 EUR + PDV po obavljenoj transakciji, a koja se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je potrebno platiti u roku od 7 dana.

Produženje se vrši automatski za naredni obračunski priod, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPay Advance može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana dostavljene fakture.

Zatvori

Rešenja

WSPayPer - Kreiranje Poziva na Plaćanje sa jedinstvenog pristupa platformi

  • WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uslove
Prikaži uslove

Komercijalni uslovi

Komercijalni uslovi

WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produženje licence radi se automatski u  plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI parametara od strane kartičara nakon čega licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produženje se vrši automatski za naredni obračunski period, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korišćenje WSPayPer Standard može to učiniti isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana dostavljene fakture.

Zatvori

Prilagođen u skladu sa svim vašim potrebama do najsitnijeg detalja. Personalizovano inovativno CrossPayment rešenje. Sigurna naplata prema PSD2 regulativi vezana za online plaćanja i primjenu SCA.

  • WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uslove

WSPay MarketPlace kao jedinstveno rješenje za trgovce omogućuje jednostavnu aktivaciju, onboarding submerchanta i automatskom isplatu prema submerchantima.

  • WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uslove
Prikaži uslove

Komercijalni uslovi

Paket WSPayMarketPlace aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produženje se vrši automatski u narednom periodu, a za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korišćenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produženja na naredni period, isključivo putem maila.

Zatvori

CookiePostavke kolačića